071-888 40 30
Bellen
06 121 498 05
WhatsApp

Hoe je krijgt wat je wilt

18 april 2017
Wat wil je veranderen in je leven? Wil je een strakker lijf? Meer leren over bier brouwen? Beter leren plannen? Meer verdieping in je relatie? Of wil je op carrièregebied iets specifieks bereiken? 
In feite maakt het niet uit wat je wilt bereiken. Het gaat erom dat je je doel duidelijk voor ogen hebt. Dat lijkt geen ‘rocket science’. Echter, de meeste mensen willen van alles maar stellen zichzelf daarbij geen duidelijk doel. En het stellen van een doel gaat in dit geval verder dan zeggen wat je wilt of een visie hebben.
 
Waarom we een doel voor ogen moeten hebben
In 1953 stelden onderzoekers van de Yale universiteit de volgende vraag aan een groep eindejaarsstudenten: ‘Welk doelstellingen heb je en heb je duidelijk beschreven hoe je ze wilt bereiken? Ter informatie, slechts 3 procent van de studenten antwoordden ‘ja’. 
Twintig jaar later, in 1973, vroeg men aan diezelfde studenten hoe hun leven er uit zag. Het bleek dat de bovengenoemde 3 procent gelukkiger was en beter in hun vel zat. Nu hebben we het maar over 3 procent, maar deze studenten hadden het in financiële termen wel beter voor elkaar dan hun oud-collega’s.
Dat is precies de kracht van doelen. Met een doel hebben we meer grip op onze eigen toekomst en ons leven. Ze geven ons hoop en richting.

Waar word je blij van?
Nu heeft iedereen wel een aantal doelen, variërend van de dag door zien te komen tot minister-president worden. Probleem is dat we van de meeste doelen ‘s ochtends niet vrolijk uit ons bed springen. Daarom hebben we zinvolle doelen nodig. Doelen die emotie oproepen, je een bepaald gevoel geven en het vuurtje in je aanwakkeren. De vraag is dan: ‘Waar word jij blij van, waar ga je echt voor?’
In vier stappen naar jouw ideale doel
Stap 1. Schrijf het op
Schrijf je doelstellingen op. Letterlijk, op papier niet op je pc. Als je daadwerkelijk iets opschrijft, gaat het namelijk leven en krijgt het vorm. Tevens word je je bewuster van wat je nu hebt en waar je nu staat niet is wat je voor ogen hebt. Die vorm van ontevredenheid is wat we nodig hebben. Dat motiveert je om het anders te doen. Immers, als je lekker in je vel zit heb je geen reden om iets te veranderen. Maak daarom gebruik van dat ‘onbevredigende gevoel’ en houd dat voor ogen.
Stap 2. Maak duidelijk het WAAROM
Schrijf tot in detail op hoe je je doel wilt bereiken. Wat betekent dit voor jou? Welk gevoel roept het op? Hoe verandert het je leven? Als je dit beschrijft, krijg je een helder beeld van waarom je datgene wilt bereiken. En dat is veel belangrijker dan de uitkomst. Het gaat er bijvoorbeeld niet om dat er straks ‘directeur’ op je visitekaartje staat, maar veel meer om de persoon die je bent geworden en wat je hebt bereikt. Bovendien helpt een sterk ‘waarom-beeld’ je om door te gaan, vooral op de momenten dat je het misschien even niet meer ziet zitten.
 
Stap 3. Ga voor de volle 100 procent
Prima als je geen idee hebt hoe je je doel wilt bereiken. Prima om doelen te stellen waarvan je weet dat ze niet realistisch zijn. Waar het om draait, is dat je er 100 procent achter staat en er voor gaat. Als je er helemaal zeker van bent, gaat het je hoe dan ook lukken. Is het niet linksom dan is het wel rechtsom. En ook al zal je voor uitdagingen komen te staan, met de volle overtuiging kun jij ze aan!
Weet je waarom de meeste mensen opgeven? Ze focussen teveel op het resultaat en zeggen al snel ‘dat kan ik niet’ of ‘ik weet niet hoe’. Maar wat als je je niet druk hoeft te maken hoe je iets bereikt, maar zeker weet dat je het hoe dan ook zal bereiken? Stel je eens voor, dat verandert toch alles?
 
Stap 4. Oefen en herhaal
Oefening baart kunst zeggen we wel. En niet voor niets. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Dat is de kracht van herhaling. Doelen stellen en vervolgens er niet meer naar om kijken? Dat werkt niet. Mensen die ‘even snel denken het wel te kunnen bereiken’, slagen niet. Je doel halen vraagt focus en oefening. 
Een paar voorbeelden:
Wil je leren bier brouwen? Dan moet je heel veel biertjes maken voordat je een echt lekker biertje hebt.
Wil je beter leren plannen? Begin dan met kleine stapjes en oefen net zolang tot dat goed gaat voordat je de volgende stap neemt.
Meer diepte in je relatie? Investeer in een dagelijkse knuffel.
Iets bereiken betekent dat je het onderdeel moet worden van je dagelijkse leven. Dus moet je er iedere dag aan werken. Onthoud dit: hard werken aan je doel loont en zal je leven veranderen!
 
[Lees onze Covid-19 update] In onze cursus snellezen, mindmappen en onthouden draait het om begrijpend snellezen. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt en begrijpt.
 • Minimaal 3x sneller lezen
 • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
 • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
 • Gegarandeerd 52x boeken per jaar lezen via onze app Hopper
 • Kleine groepen van maximaal 10 deelnemers
 • 20 minuten telefonische coaching 1 week na afloop van de training

  Overweeg je een training? Test hier gratis je huidige leessnelheid.
 
 
[Lees onze Covid-19 update] Samen met collega's een cursus snellezen, mindmappen en onthouden volgen? Wij maken graag een cursus op maat voor je. Je geeft je wensen en ideeën aan, wij zorgen voor een voorstel passend bij jouw branche en behoefte. Zij gingen je reeds voor: OR-leden, juristen, accountants en artsen.
 • Op maat voor jouw branch
 • Vakliteratuur snellezen en begrijjpen
 • De trainer komt naar jou toe op een gewenst tijdstip
 
Heb je dyslexie? Dan helpt snellezen je beter lezen. Onze ervaring is dat deelnemers na deze privécursus snellezen gemiddeld drie keer sneller lezen én de informatie beter onthouden en minder snel afgeleid zijn. En zo wordt werken en/of studeren ondanks dyslexie een stuk makkelijker. We zien vaak mooie resultaten bij cursisten met dyslexie, maar niet altijd. Het is goed om vooraf even telefonisch contact te hebben. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we dan een eerlijk advies geven. Bel gerust op 0612149805 (bij voorkeur na 16:00 uur) je krijgt dan direct contact met onze trainer Jan Willem Ouwehand.
 • Sneller en met meer focus lezen
 • Minder afleiding tijdens het lezen
 • Direct oefenen in je eigen boeken
 • 1 op 1 (trainer en deelnemer zien en horen elkaar)
 • 3 x digitale live sessie met de trainer (3 x 60 minuten)
 • Tijdstip  flexibel in te plannen
In onze online privé cursus snellezen, mindmappen en onthouden draait het om begrijpend snellezen. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt en begrijpt.
 • Minimaal 3x sneller lezen
 • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
 • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
 • Direct oefenen in je eigen boeken
 • 1 op 1 (trainer en deelnemer zien en horen elkaar)
 • 3 x digitale live sessie met de trainer (3 x 60 minuten)
Ervaring leert dat je in deze intensieve cursus net zoveel bereikt als in de 1 daagse cursus. Dit komt omdat het programma helemaal voor jou op maat is, maximale 1op1 aandacht van de trainer en de mogelijkheid om de technieken tussendoor te oefenen in je eigen boeken.
In onze workshop snellezen draait het om begrijpend snellezen. In overleg en afhankelijk van de tijd leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst snel kunt lezen.
 • Minimaal twee keer sneller lezen
 • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
 • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
 • Gegarandeerd 52x boeken per jaar lezen via onze app Hopper
Leer hoe je jezelf effectief kunt wapenen tegen tijdgebrek, onrust, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan e-mail en informatie. Dankzij deze cursus krijg je meer rust in je hoofd en meer grip op de dag met bewezen effect.
 
 • Een programma voor jou op maat
 • Meer grip op je werk
 • 100% overzicht
 • Direct toepassen in je eigen werk
 • 1 op 1 (trainer en deelnemer zien en horen elkaar)
 • 3 x digitale live sessie met de trainer (3 x 60 minuten)
 
Ervaring leert dat je in deze intensieve cursus net zoveel bereikt als in de 1 daagse cursus. Dit komt omdat het programma helemaal voor jou op maat is aan de hand van bijgaande menukaart, maximale 1op1 aandacht van de trainer en de mogelijkheid om de technieken tussendoor te oefenen in je eigen werk.
 
Wil je graag maximale aandacht en een training geheel gericht en op maat voor jezelf? In deze privécursus doen we diverse testen en kijken we heel gericht waar je kunt verbeteren.
 
 • Eén op één
 • Maximale aandacht en resultaat
 • Tijdstip en locatie flexibel in te
  plannen
In deze tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen, is snellezen een must! In onze training snellezen & mindmappen leer je begrijpend snellezen. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een OR-stukken snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt, begrijpt en kunt toepassen.
 
 • Minimaal twee keer sneller lezen
 • Snellezen vanaf de iPad of beeldscherm
 • OR stukken sneller en beter verwerken én begrijpen
 
In onze training snel en effectief lezen gaan we aan de slag met jou eigen lees leeswerk. Dus snel en effectief lezen van:
 • Or stukken leest voor de volgende vergadering
 • Raadstukken leest vanaf de iPad
 • Kennis over een nieuwe onderwerp eigenmaakt 
Na de training snel en effectief lezen krijg je meer grip op je leeswerk en zal je tekst ook beter begrijpen en onthouden.

 

In deze tijd waarin raadsleden veel informatie digitaal aangeleverd krijgen, is snellezen vanaf de iPad een must! In onze training snellezen en mindmapping leer je begrijpend snellezen vanaf je beeldscherm/iPad. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht raadstukken snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt en begrijpt.
 
Wij hebben deze training o.a. verzorgd aan raadsleden van:
 • Gemeente Hollands Kroon
 • Gemeente Baarn
 • Gemeente Leeuwarden
 • Gemeente Oltambt
In deze tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen, is snellezen een must! In onze training snellezen en mindmappen voor advocaten leer je begrijpend snellezen. Je leert hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht benodigde dossiers kunt lezen, onthouden én begrijpen. Tijdens de training besteden we ook veel aandacht aan hoe je de vraag van de cliënt, dossiers en onderzoeksresultaten effectief naar een volwaardig advies of pleidooi vertaalt.
 
 • Minimaal twee keer sneller lezen
 • Snellezen vanaf de iPad of beeldscherm
 • Dossiers sneller en beter verwerken én begrijpen
In deze tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen, is snellezen een must! In onze training snellezen en mindmappen leer je begrijpend snellezen. Je leert hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht benodigde artikelen kunt lezen, onthouden én begrijpen. Tijdens de training besteden we ook veel aandacht aan hoe je de onderzoeksvraag, artikelen en onderzoeksresultaten effectief naar een rapport of behandelplan vertaalt.
 
Wij hebben deze training een aantal keer gegeven als in-company training aan arts-assistenten van het Antonius Ziekenhuis, UMC en GGZ Delfland.
 
Individueel kun je nagenoeg dezelfde resultaten boeken in onze open training snellezen en mindmappen. In deze training ga je de technieken van het snellezen en mindmappen direct toepassen op eigen onderzoeksartikelen.
 
 
 
 

 

Hoe je krijgt wat je wilt

18 april 2017
Wat wil je veranderen in je leven? Wil je een strakker lijf? Meer leren over bier brouwen? Beter leren plannen? Meer verdieping in je relatie? Of wil je op carrièregebied iets specifieks bereiken? 
In feite maakt het niet uit wat je wilt bereiken. Het gaat erom dat je je doel duidelijk voor ogen hebt. Dat lijkt geen ‘rocket science’. Echter, de meeste mensen willen van alles maar stellen zichzelf daarbij geen duidelijk doel. En het stellen van een doel gaat in dit geval verder dan zeggen wat je wilt of een visie hebben.
 
Waarom we een doel voor ogen moeten hebben
In 1953 stelden onderzoekers van de Yale universiteit de volgende vraag aan een groep eindejaarsstudenten: ‘Welk doelstellingen heb je en heb je duidelijk beschreven hoe je ze wilt bereiken? Ter informatie, slechts 3 procent van de studenten antwoordden ‘ja’. 
Twintig jaar later, in 1973, vroeg men aan diezelfde studenten hoe hun leven er uit zag. Het bleek dat de bovengenoemde 3 procent gelukkiger was en beter in hun vel zat. Nu hebben we het maar over 3 procent, maar deze studenten hadden het in financiële termen wel beter voor elkaar dan hun oud-collega’s.
Dat is precies de kracht van doelen. Met een doel hebben we meer grip op onze eigen toekomst en ons leven. Ze geven ons hoop en richting.

Waar word je blij van?
Nu heeft iedereen wel een aantal doelen, variërend van de dag door zien te komen tot minister-president worden. Probleem is dat we van de meeste doelen ‘s ochtends niet vrolijk uit ons bed springen. Daarom hebben we zinvolle doelen nodig. Doelen die emotie oproepen, je een bepaald gevoel geven en het vuurtje in je aanwakkeren. De vraag is dan: ‘Waar word jij blij van, waar ga je echt voor?’
In vier stappen naar jouw ideale doel
Stap 1. Schrijf het op
Schrijf je doelstellingen op. Letterlijk, op papier niet op je pc. Als je daadwerkelijk iets opschrijft, gaat het namelijk leven en krijgt het vorm. Tevens word je je bewuster van wat je nu hebt en waar je nu staat niet is wat je voor ogen hebt. Die vorm van ontevredenheid is wat we nodig hebben. Dat motiveert je om het anders te doen. Immers, als je lekker in je vel zit heb je geen reden om iets te veranderen. Maak daarom gebruik van dat ‘onbevredigende gevoel’ en houd dat voor ogen.
Stap 2. Maak duidelijk het WAAROM
Schrijf tot in detail op hoe je je doel wilt bereiken. Wat betekent dit voor jou? Welk gevoel roept het op? Hoe verandert het je leven? Als je dit beschrijft, krijg je een helder beeld van waarom je datgene wilt bereiken. En dat is veel belangrijker dan de uitkomst. Het gaat er bijvoorbeeld niet om dat er straks ‘directeur’ op je visitekaartje staat, maar veel meer om de persoon die je bent geworden en wat je hebt bereikt. Bovendien helpt een sterk ‘waarom-beeld’ je om door te gaan, vooral op de momenten dat je het misschien even niet meer ziet zitten.
 
Stap 3. Ga voor de volle 100 procent
Prima als je geen idee hebt hoe je je doel wilt bereiken. Prima om doelen te stellen waarvan je weet dat ze niet realistisch zijn. Waar het om draait, is dat je er 100 procent achter staat en er voor gaat. Als je er helemaal zeker van bent, gaat het je hoe dan ook lukken. Is het niet linksom dan is het wel rechtsom. En ook al zal je voor uitdagingen komen te staan, met de volle overtuiging kun jij ze aan!
Weet je waarom de meeste mensen opgeven? Ze focussen teveel op het resultaat en zeggen al snel ‘dat kan ik niet’ of ‘ik weet niet hoe’. Maar wat als je je niet druk hoeft te maken hoe je iets bereikt, maar zeker weet dat je het hoe dan ook zal bereiken? Stel je eens voor, dat verandert toch alles?
 
Stap 4. Oefen en herhaal
Oefening baart kunst zeggen we wel. En niet voor niets. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Dat is de kracht van herhaling. Doelen stellen en vervolgens er niet meer naar om kijken? Dat werkt niet. Mensen die ‘even snel denken het wel te kunnen bereiken’, slagen niet. Je doel halen vraagt focus en oefening. 
Een paar voorbeelden:
Wil je leren bier brouwen? Dan moet je heel veel biertjes maken voordat je een echt lekker biertje hebt.
Wil je beter leren plannen? Begin dan met kleine stapjes en oefen net zolang tot dat goed gaat voordat je de volgende stap neemt.
Meer diepte in je relatie? Investeer in een dagelijkse knuffel.
Iets bereiken betekent dat je het onderdeel moet worden van je dagelijkse leven. Dus moet je er iedere dag aan werken. Onthoud dit: hard werken aan je doel loont en zal je leven veranderen!
 

Waarom Effectivitijd

 • Enthousiast & professioneel
 • Duidelijk voorstel op maat
 • Unieke tevredenheidsgarantie
 • Veel bruikbare tips
 • Oefenen met eigen boeken
 • Ook voor mensen met dyslexie
 • Na afloop 4 maanden follow-up
 • Centrale trainingslocatie
 • Ook bij jou op locatie
 • Kleine groepen max. 10 deelnemers

Trainingagenda

30 september
Aristo Amsterdam - Open cursus snellezen, mindmappen & onthouden
15 oktober
Aristo Utrecht - Open cursus snellezen, mindmappen & onthouden
25 oktober
Aristo Utrecht - Open cursus snellezen, mindmappen & onthouden
27 oktober
Aristo Eindhoven - Open cursus snellezen, mindmappen & onthouden
28 oktober
BCN Zwolle - Open cursus snellezen, mindmappen & onthouden
[Lees onze Covid-19 update] In onze cursus snellezen, mindmappen en onthouden draait het om begrijpend snellezen. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt en begrijpt.
 • Minimaal 3x sneller lezen
 • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
 • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
 • Gegarandeerd 52x boeken per jaar lezen via onze app Hopper
 • Kleine groepen van maximaal 10 deelnemers
 • 20 minuten telefonische coaching 1 week na afloop van de training

  Overweeg je een training? Test hier gratis je huidige leessnelheid.
 
 
[Lees onze Covid-19 update] Samen met collega's een cursus snellezen, mindmappen en onthouden volgen? Wij maken graag een cursus op maat voor je. Je geeft je wensen en ideeën aan, wij zorgen voor een voorstel passend bij jouw branche en behoefte. Zij gingen je reeds voor: OR-leden, juristen, accountants en artsen.
 • Op maat voor jouw branch
 • Vakliteratuur snellezen en begrijjpen
 • De trainer komt naar jou toe op een gewenst tijdstip
 
Heb je dyslexie? Dan helpt snellezen je beter lezen. Onze ervaring is dat deelnemers na deze privécursus snellezen gemiddeld drie keer sneller lezen én de informatie beter onthouden en minder snel afgeleid zijn. En zo wordt werken en/of studeren ondanks dyslexie een stuk makkelijker. We zien vaak mooie resultaten bij cursisten met dyslexie, maar niet altijd. Het is goed om vooraf even telefonisch contact te hebben. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we dan een eerlijk advies geven. Bel gerust op 0612149805 (bij voorkeur na 16:00 uur) je krijgt dan direct contact met onze trainer Jan Willem Ouwehand.
 • Sneller en met meer focus lezen
 • Minder afleiding tijdens het lezen
 • Direct oefenen in je eigen boeken
 • 1 op 1 (trainer en deelnemer zien en horen elkaar)
 • 3 x digitale live sessie met de trainer (3 x 60 minuten)
 • Tijdstip  flexibel in te plannen
In onze online privé cursus snellezen, mindmappen en onthouden draait het om begrijpend snellezen. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt en begrijpt.
 • Minimaal 3x sneller lezen
 • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
 • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
 • Direct oefenen in je eigen boeken
 • 1 op 1 (trainer en deelnemer zien en horen elkaar)
 • 3 x digitale live sessie met de trainer (3 x 60 minuten)
Ervaring leert dat je in deze intensieve cursus net zoveel bereikt als in de 1 daagse cursus. Dit komt omdat het programma helemaal voor jou op maat is, maximale 1op1 aandacht van de trainer en de mogelijkheid om de technieken tussendoor te oefenen in je eigen boeken.
In onze workshop snellezen draait het om begrijpend snellezen. In overleg en afhankelijk van de tijd leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een tekst snel kunt lezen.
 • Minimaal twee keer sneller lezen
 • Snellezen vanaf papier en beeldscherm/iPad
 • De informatie sneller en beter verwerken, begrijpen én onthouden
 • Gegarandeerd 52x boeken per jaar lezen via onze app Hopper
Leer hoe je jezelf effectief kunt wapenen tegen tijdgebrek, onrust, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan e-mail en informatie. Dankzij deze cursus krijg je meer rust in je hoofd en meer grip op de dag met bewezen effect.
 
 • Een programma voor jou op maat
 • Meer grip op je werk
 • 100% overzicht
 • Direct toepassen in je eigen werk
 • 1 op 1 (trainer en deelnemer zien en horen elkaar)
 • 3 x digitale live sessie met de trainer (3 x 60 minuten)
 
Ervaring leert dat je in deze intensieve cursus net zoveel bereikt als in de 1 daagse cursus. Dit komt omdat het programma helemaal voor jou op maat is aan de hand van bijgaande menukaart, maximale 1op1 aandacht van de trainer en de mogelijkheid om de technieken tussendoor te oefenen in je eigen werk.
 
Wil je graag maximale aandacht en een training geheel gericht en op maat voor jezelf? In deze privécursus doen we diverse testen en kijken we heel gericht waar je kunt verbeteren.
 
 • Eén op één
 • Maximale aandacht en resultaat
 • Tijdstip en locatie flexibel in te
  plannen
In deze tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen, is snellezen een must! In onze training snellezen & mindmappen leer je begrijpend snellezen. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht een OR-stukken snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt, begrijpt en kunt toepassen.
 
 • Minimaal twee keer sneller lezen
 • Snellezen vanaf de iPad of beeldscherm
 • OR stukken sneller en beter verwerken én begrijpen
 
In onze training snel en effectief lezen gaan we aan de slag met jou eigen lees leeswerk. Dus snel en effectief lezen van:
 • Or stukken leest voor de volgende vergadering
 • Raadstukken leest vanaf de iPad
 • Kennis over een nieuwe onderwerp eigenmaakt 
Na de training snel en effectief lezen krijg je meer grip op je leeswerk en zal je tekst ook beter begrijpen en onthouden.

 

In deze tijd waarin raadsleden veel informatie digitaal aangeleverd krijgen, is snellezen vanaf de iPad een must! In onze training snellezen en mindmapping leer je begrijpend snellezen vanaf je beeldscherm/iPad. Niet alleen leer je technieken hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht raadstukken snel kunt lezen, je leert ook hoe je deze informatie goed onthoudt en begrijpt.
 
Wij hebben deze training o.a. verzorgd aan raadsleden van:
 • Gemeente Hollands Kroon
 • Gemeente Baarn
 • Gemeente Leeuwarden
 • Gemeente Oltambt
In deze tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen, is snellezen een must! In onze training snellezen en mindmappen voor advocaten leer je begrijpend snellezen. Je leert hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht benodigde dossiers kunt lezen, onthouden én begrijpen. Tijdens de training besteden we ook veel aandacht aan hoe je de vraag van de cliënt, dossiers en onderzoeksresultaten effectief naar een volwaardig advies of pleidooi vertaalt.
 
 • Minimaal twee keer sneller lezen
 • Snellezen vanaf de iPad of beeldscherm
 • Dossiers sneller en beter verwerken én begrijpen
In deze tijd waarin we veel informatie tot ons krijgen, is snellezen een must! In onze training snellezen en mindmappen leer je begrijpend snellezen. Je leert hoe je gemotiveerd, doelgericht en met aandacht benodigde artikelen kunt lezen, onthouden én begrijpen. Tijdens de training besteden we ook veel aandacht aan hoe je de onderzoeksvraag, artikelen en onderzoeksresultaten effectief naar een rapport of behandelplan vertaalt.
 
Wij hebben deze training een aantal keer gegeven als in-company training aan arts-assistenten van het Antonius Ziekenhuis, UMC en GGZ Delfland.
 
Individueel kun je nagenoeg dezelfde resultaten boeken in onze open training snellezen en mindmappen. In deze training ga je de technieken van het snellezen en mindmappen direct toepassen op eigen onderzoeksartikelen.
 
 
 
 

 
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
OKE! Cookies toestaan